Yöpyminen Reviirillä

Yöpymisvuoro on tarkoitettu niille, jotka haluavat saada turvallisen ja mukavan telttailukokemuksen rajattujen aitojen sisäpuolella. Yöpyminen Reviirillä on helppo ja hauska kokemus niin ensikertalaiselle kuin kokeneemmallekin telttailijalle. Reviirin fasiliteetit mahdollistavat autenttisen retkeilykokemuksen hyvillä puitteilla höystettynä. 

Yöpymisvuorolla koiramäärää ei ole rajattu. Koiria saat tuoda kuitenkin vain sen verran, että pystyt huolehtimaan kaikista ja majoittamaan kaikki telttaasi. Tuothan mukanasi oman teltan ja makuupussin. Teltan saat pystyttää minne tahansa alueellamme, kuitenkin luontoa kunnioittaen.

Yöpymisvuorolla nuotiopaikkaa saa käyttää, mikäli metsäpalovaroitus ei ole voimassa. Muistathan, että metsäpalovaroituksen aikana myös kertakäyttögrillit ovat lailla kielletty. Metsäpalovaroituksen aikana ruokaa voi kuitenkin kypsentää retkikeittimellä. Myös retkikeittimen käytössä on aina noudatettava huolellisuutta ja varovaisuutta. Retkikeitintä on turvallista käyttää nuotiopaikan laattojen päällä. Polttopuut eivät sisälly yöpymisen hintaan.

Huomaathan, että moottoritien äänet voivat häiritä herkkäunisia.  

Koirametsän portti avautuu koodilla, jonka saat sähköpostiisi noin tunti ennen varauksesi alkua. Muistathan tarkistaa myös roskapostin.

 

Alkaen: 85,00