Tutustu Reviiriin

Miksi koirametsä?

Koiran vapaanapito voi olla usein haastavaa sekä stressaavaa. Aidattu alue takaa turvallisen ja huolettoman liikkumisen. Se antaa koirille mahdollisuuden juosta vapaana omistajien nauttiessa lemmikkiensä ilosta.

Koiran lajityypilliseen toimintaan kuuluu vapaana juokseminen, tutkiskelu, riehuminen, kaivaminen ja hyppiminen. Tämä kaikki on enemmän kuin sallittua Reviirillä.

Suomessa metsästyslaki määrää kiinnipitoajan maaliskuusta elokuuhun, jolloin koirien tulisi olla kiinni tai välittömästi kytkettävissä. Reviirillä vapaana leikkiminen onnistuu ympäri vuoden.

Metsäretkien ja ulkoilun pitäisi olla koko perheen aktiviteetti. Toisin kuin koirapuistoon, Reviirille lapsetkin ovat aina tervetulleita. Aikaa voi viettää koko perheen voimin, vaikka nuotion äärellä makkaraa paistaen.

Alueen esittely

Koirametsä Reviiri sisältää monipuolista maastoa. Halusimme säilyttää metsän aitouden, pitäen mielessä kuitenkin koirien turvallisuuden ja miellyttävän liikkumisen.

Oheinen kartta on piirros alueestamme. Lähempi metsä on perinteistä ja monimuotoista sekametsää. Metsäalueen oikea reuna on tasaista maastoa, jossa kulku on erittäin helppoa. Vasen reuna taas sisältää enemmän kivikkoa ja kalliota, jota voi kulkea seikkailun toivossa.  Keskeltä aluettamme löytyy laaja peltoalue, jossa on myös temppunurkkaus. Pelto on erinomainen paikka koulutushetkiin.

Etumetsästä löytyy nyt myös huussi ja laavu! 

Taaempi metsä on tiheämpää kuusikkoa sekä sekametsää, jossa ylä- ja alamäet sekä sammalmättäät tukevat koiran lihaksiston kehitystä. Metsän edustalla on puro. Veden määrä riippuu vuodenajasta. Puron voi ylittää joko hyppäämällä tai siltaa pitkin.

Huom! Kartta mukailee aluettamme, mutta sen mittasuhteissa ja yksityiskohdissa voi olla heittoa. 

Reviirin hinnat

Irtovuoro (0-5 koiraa)

1h 24€
1,5h 32€
2h 38€
2,5h 44€
3h 50€
 
Irtovuoro (6-20 koiraa)
 
1h 38€
1,5h 50€
2h 60€
2,5h 70€
3h 78€

Reviirin tarina

Reviiri syntyi koiramme, welsh corgi Maunon inspiroimana. Liikumme paljon luonnossa ja metsä on aina ollut meille rauhoittumispaikka. Mauno nauttii suunnattomasti metsässä juoksemisesta. Vaikka Mauno pysyykin vapaana ollessaan lähellämme, on takaraivossa aina pieni pelko muiden eläinten kohtaamisesta tai ohiajavasta autosta. Halusimme luoda paikan, jossa luonto, vapaana liikkuminen ja stressittömyys kohtaavat.

Meistä

2

Henri

Henri on Reviirin lihakset ja aivot. Hän mittaa, rakentaa ja suunnittelee. Tuttua on niin vasaroiminen kuin yrittäjyyskin. Henri vastaa Reviirin rakentamisesta ja turvallisuudesta.

Nimetön suunn.malli (10)

Elina

Elina on Reviirin sydän. Hän visioi ja kehittää aluetta parempaan suuntaan. Elina on myös kokenut crazy dog mama. Elina vastaa Reviirin yhteistyökumppanuuksista ja asiakkuuksista.

3

Anne

Anne on Reviirin järki. Anne osaa kyseenalaistaa ja järkeillä muiden säntäillessä. Hän on kokenut luonnossa liikkuja, jolla myös laskupää toimii. Anne vastaa alueen maastosta ja sen kunnosta.

4

Mauno

Mauno on Reviirin sielu. Mauno tietää mistä koira pitää ja mistä löytää parhaimmat mättäät ja hajut. Mauno vastaa alueen nautittavuudesta ja temppualueesta.

Nimetön malli (3)

Seppo

Seppo on Reviirin ilopilleri. Seppo on nopea liikkeissään ja kyseenalaistaa Reviirin vanhoja toimintatapoja. Seppo vastaa alueen koiruuksista ja kepposista.